Ryktad surr om hur man väljer en farmaceut – Texas State Board of Pharmacy

Ryktad surr om hur man väljer en farmaceut – Texas State Board of Pharmacy

InnehållsförteckningVåra 12 val för apotek online från 2023 – FrågorFaktorer att tänka på när du väljer ett onlineapotek för nybörjare

Efter en omfattande FDA -undersökning stängdes webbplatsen faktiskt, och dess operatör, Lawrence Greene, straffades till mycket mer än fem års fängelse. I juli förra året införde Federal Professional Compensation en kurs som kallas “funktionsbehandling. Alla, “som syftar till att upphöra med falska webbfall för produkter såväl som terapier skryttade som botemedel för många förhållanden.

Som en del av programmet rensade fyra företag FTC -kostnader för vilseledande wellnessfall.

Alla och har tagit sina egna reglerande aktiviteter, som att skicka varningstecken för att garantera att felaktiga såväl som vilseledande påståenden elimineras från World Wide Web. Ytterligare än A Loads -stater har också vidtagit någon form av åtgärder kontra internetpotek, inklusive Kansas, som 2015 förbjöd flera läkemedelsbutiker som kommer från att driva olagliga onlineorganisationer inom staten.

I slutet av 2013 avslöjade National Association of Panels of Pharmacy (NABP) sina egna Verified Internet Pharmacy Method Sites (VIPPS), som ger konsumenter värdefull information om referenser för Internet -läkemedelsbutiker. VIPPS är faktiskt ett frivilligt licensprogram. De relativt fasta omständigheterna på webben som läkemedelsbutiken måste samtycka till för att tätning av godkännande i programmet består av: Att upprätthålla alla statliga licenser i stor stående tilläggsrelevant information om läkemedelsbutiken för att publiceras och underhållas på VIPPS -webbplatsen ( ) som möjliggör en NABP-sanktionerad besättning att bedöma sina egna procedurer, förutsatt att det är förnuftigt att märka att det är bra för äldre att hålla VIPPS-förseglingen tillsammans med en hyperlänk till VIPPS-webbplatsen, säger VIPP: s myndigheter att systemet är särskilt bra för äldre.

“VIPP: er kommer säkert att vara till anmärkningsvärd fördel för köpare som måste vara säkra på att receptbelagda läkemedel de får kommer från legitima internetpotek.”Vid push -möjlighet hade 3 tjänster faktiskt beviljats ​​VIPPS -kvalifikation: Apotek. com, Merck-Medco RX-leverantörer, såväl som World, Rx. com. Vid sin egen juni 1999 årligen utarbetade American Medical Association tips för läkare som särskilt löser netto recept.

“Sambandet mellan läkare och klient är betydligt viktig”, säger Martin Hirsch, chef för samhällsfrågor för Roche Laboratories Inc., skapare av xenical.”Tillsammans med reglerande och avsiktliga aktiviteter i total gunga kommer det fortfarande säkert att vara utmanande att fortsätta bäst av förbjudna internetmedicinsk köp.

FDA avser att hjälpa till att öka social förståelse tillsammans med ett inlärningsprojekt som informerar individer om hälsa, ekonomiska och lagliga faror med internetförsäljningen av hälsovårdsobjekt.”Kunder behöver känna till hoten om att få receptbelagda läkemedel online så att de lätt kan förbli uppmärksamma”, hävdar FDA: s Shuren, “måste folket dessutom förstå,” tillägger han, “att det finns en ränta att spendera köpa generisk Cialis på nätet för att arbeta en olaglig webbdrogbutik.

7 Bästa onlineapotek i september 2023 kan vara kul för alla

Läkemedelsbutiken är certifierad för att förskrivas läkemedel genom det tillstånd som den verkar och i de stater som den säljer, om ett utlandscertifikat faktiskt krävs. Efter att ha utvecklat ett konto måste individer skicka en autentisk föreskriven. Läkare kan namnge det i, eller till och med kunder kan enkelt leverera det till apoteket med fax eller post.

Förskrivna levereras normalt inom tre gånger, ofta för ingen leveransavgift. För en extra kostnad kommer många webbplatser att leverera över natten. Webbplatser har normalt en mekanism för konsumenter att ställa frågor från farmakologen, antingen med e-post eller till och med ett avgiftsfritt nummer. Tillsammans med hundratals läkemedelsdispenserande webbplatser i affärer, exakt hur kan konsumenter berätta vilka webbplatser som faktiskt är legitima, särskilt när det faktiskt är ganska snabbt och enkelt att specificera en webbplats som faktiskt är extremt kvalificerad sökning och säkerställer djupa djupa rabatter eller till och med ett minimum som krävs av svårigheter? “Köpare måste faktiskt vara medvetna”, hävdar Jeffrey Shuren, M.D., Medicinsk polis på FDA: s kontor för policy, organisering och förordningar.

Du försöker hitta en trovärdig återförsäljare. Du får rekommendationer som kommer från kompisar. Du inspekterar platsen.”FDA tillhandahåller dessa rekommendationer till kunder som köper hälsoobjekt online: Kontakta den nationella organisationen av apotekspaneler för att fastställa om webbplatsen faktiskt är en certifierad läkemedelsbutik i riktigt bra ställning (gå till webbplatsen ATWWW.

Köp inte från webbplatser som tillhandahåller för att rekommendera en föreskriven medicin för första gången utan en fysisk kontroll, erbjuda en föreskriven medicin utan föreskrivna eller till och med marknadsmediciner som inte är tillåtna via FDA.Samarbeta inte med webbplatser som utförs verkligen inte erbjuder tillgänglighet till en inskriven farmaceut för att svara på förfrågningar. Förhindra webbplatser som inte relaterar till vem du faktiskt hanterar och genomför verkligen inte ett USA

Var försiktig med webbplatser som främjar ett “helt nytt botemedel” för en större störning eller ett snabbt universalmedel för en mängd olika sjukdomar. Var faktiskt försiktig med webbplatser som använder imponerande klingande terminologi för att dölja en brist på riktigt bra vetenskaplig forskning eller till och med de som förklarar den federala regeringen, sjukvårdskarriären eller till och med studier har konspirerat för att minska en artikel.

Prata med din vårdpersonal innan du använder någon typ av läkemedel för den första möjligheten.